ADMINISTRATIE                        administratie

Een goede administratie geeft op elk gewenst moment inzicht in de financiële positie van uw bedrijf of van uw privésituatie.

Stijgt de winst of stijgen juist de kosten? Welke klanten hebben nog niet betaald? Heb ik meer uitgaven dan inkomsten? Hoeveel besteed ik waaraan? etcetera.

U houdt overzicht, kunt ontwikkelingen signaleren, op tijd bijsturen en gemakkelijk(er) beslissingen nemen.

Naast verzekeringen en bedrijfsadvies kunnen wij u ook helpen met:

- de salaris- en bedrijfsadministratie en de aangiftes voor uw bedrijf in de breedste zin van het woord
- uw privéaangifte en -toeslagen
- uw privéboekhouding
- vermogensoverdracht
- advies bij echtscheiding

Voor de administratie en het bedrijfsadvies werken wij samen met Sigmans & Partners en Sigmans & Advies. Hierdoor kunnen wij u het complete administratieve en bedrijfsadviserende terrein bieden.

In het menu aan de linkerkant vindt u de volgende onderwerpen:

Boekhouding

Hierin vertellen we wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsboekhouding. Dit loopt uiteen van rapportages, jaarrekeningen, belastingaangiftes en salarisadministratie tot en met de sociale regelingen en verzekeringen.

Privéaangifte

We laten u zien wat we voor u kunnen doen met betrekking tot uw privébelastingaangiftes, toeslagen en vermogensoverdracht.

Privéadministratie

Hierin vindt u tips en adviezen over hoe u thuis het beste uw administratie kunt opzetten.

Echtscheiding

We geven hierin aan waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij een echtscheiding. Tevens vindt u hier een link naar De Scheidingsplanner, die u en uw partner kan helpen bij het maken van afspraken over de verdeling van bezittingen en schulden, de kinderen, het huis, alimentatie enzovoort.

Uw situatie staat centraal

Bij onze manier van werken staat u als klant centraal. Uw situatie en persoonlijke wensen vormen de leidraad voor ons werk. Wanneer u nog vragen over deze onderwerpen heeft of als u gebruik wilt maken van onze dienstverlening, horen wij dit graag.