Huurdersbelangverzekering

Waarom een huurdersbelangverzekering?

Het gebouw waarin uw bedrijf is gevestigd, mag dan weliswaar niet uw eigendom zijn, het is vaak wel het visitekaartje van uw organisatie. 

U heeft uw huurpand aangepast aan de eisen van de organisatie, door bijvoorbeeld het plaatsen van een aangepaste receptie, het laten aanleggen van centrale verwarming, het met behulp van systeemwanden maken van aparte kantoren of vergaderruimten en het aanbrengen van een klimaatbeheersingssysteem. Zomaar een aantal voorbeelden van verbeteringen die een behoorlijk bedrag kunnen vertegenwoordigen.

Naast de eerder genoemde verbouwingen en verbeteringen wordt tevens onder huurdersbelang verstaan: betimmeringen, stukadoors- en schilderwerk, extra leidingen die op uw kosten in het gehuurde gebouw zijn aangebracht etc.

Deze investeringen zijn deel van het gehuurde gebouw geworden. U heeft geen zekerheid dat de eigenaar van het gebouw in geval van schade de door u aangebrachte huurdersbelangen laat herstellen. Door zelf de waarde van deze investeringen te verzekeren, worden de kosten van herstel en vervanging na een schade vergoed.

Wat is gedekt?

Huurdersbelang dekt o.a. schade aan het pand die ontstaan is door:

- brand
- storm
- inbraak
- vandalisme
- leidingbreuk (waterschade)

Wij staan graag voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in een huurdersbelangverzekering of wilt u meer informatie? Laat het ons even weten. Graag zoeken we samen met u naar de beste verzekering!